Сватба за чудо и приказ вдигна известният благоевградски бизнесмен Иван

...
Сватба за чудо и приказ вдигна известният благоевградски бизнесмен Иван
Коментари Харесай

Още един ВИП ерген от Благоевград се предаде в плен на любовта! Бизнесменът Манол Чапов се ожени за прекрасната Зори, племенница на кмета М. Байкушев

Сватба за знамение и приказ подвигна известният благоевградски предприемач Иван Чапов на сина си Манол. Младият правоприемник на империята " НЕС ",бившият фтболист на ФК " Пирин ", Манол Чапов падна в плен на любовта, обаян от обичаната си Зори Байкушева, щерка на предприемача Д. Байкушев и племенница на благоевградския кмет Методи Байкушев. Пищното сватбено празненство се състоя във фамилния комплекс на Чапови- " Орбита ", над Благоевград,в събота.

Като излезли от вестник, младоженците впечатлиха гостите на сватбеното им празненство със жанр и класа в облеклото, а щастието, което озаряваше лицата им в първия прелестен момент от живота им като семейство, бе заразно. Булката безусловно блестеше в свтатбената си одеждa. Дългата бяла рокля наблягаше хубостта на Зори, трансформирайки я в същинска принцеса.

За настроението на гостите неуморно се грижеше оркестър, а специфичният посетител Гъмзата се раздаде на макс, с цел да радостни приятелите на младоженците и околните им. Ресторантът на комплекса беше декориран празнично, както прилича за събитието, на което дойдоха другари на младоженците от цялата страна и чужбина.

Дълго подготвяното празненство бе предшествано от екстравагантни празненства. Бизнесменът Манол Чапов заведе приятелите си на остров Ибиса, а шаферките и най-близки приятелки на булката се веселиха крепко на остров Миконос. Много страсти белязаха сватбения ден на младото семейство Чапови, които резервираха в загадка до къде ще стигнат в сватбеното си странствуване.

Екипът на Struma. com честити на фамилии Чапови и Байкушеви огромната наслада в живота им, а на младите Манол и Зори желаем да се носят все по този начин на гребена на любовта, преодолявайки с лекост всяко житейско затруднение.

Пожелаваме им повече деца, низ от чудеса в живота им, доста здраве и щур шанс във всяко нещо, до което се допрян.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР