Отборът на Манчестър Юнайтед спечели за 13-и път в историята

...
Отборът на Манчестър Юнайтед спечели за 13-и път в историята
Коментари Харесай

Екстаз в червено: Манчестър Юнайтед разби гражданския съперник във финала на ФА Къп

Отборът на Манчестър Юнайтед завоюва за 13-и път в историята си Купата на Футболната асоциация в Англия (ФА Къп) и първа от 2016 година, надигравайки с 2:1 първенеца Манчестър Сити във финала на стадион „ Уембли “ в Лондон.

С триумфа „ алените дяволи “ си осигуриха присъединяване в шампионата Лига Европа през идващия сезон, а Манчестър Сити пропусна да стане първият британски отбор, който печели дубъл в два поредни сезона.

Победата за Юнайтед, в посочения за финален мач на мениджъра Ерик загар Хаг отпред, донесоха младежите Алехандро Гарначо и Коби Майну с попадения, надлежно в 30-ата и 39-ата минута. За Манчестър Сити се разписа белгийският национал Жереми Доку в 87-ата минута.

Победата на Юнайтед във финала на ФА Къп значи, че Челси получава място в шампионата Лига на конференциите следващата година.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР