Собствениците дори не заплащат цялата сума за престоя, защото се

...
Собствениците дори не заплащат цялата сума за престоя, защото се
Коментари Харесай

Българската Национална Телевизия Гръмна В Събота Сутрин: Летище София Се Превърна В Гробница!

Собствениците даже не заплащат цялата сума за престоя, тъй като се възползват от цената за изгубен ваучър за паркинга, която е 100 лева

Стар ситроен гние с години на паркинга на Терминал 2. Освен че заема парко място, изоставената кола не е приятна панорама за заминаващите и идващите на летище София.

Цената за паркинг за 6 дни е 75лв, като след 6-тия цената е по 5 лева за всеки идващ. Така за 20 дни би трябвало да платите към 100 лева 100 лева обаче ще платите и в случай че автомобилът ви стои тук от година, тъй като такава е цената за загубен ваучър за паркинга.

Пътуващите знаят за цената на изгубено талонче и когато им се постанова да оставят колата си за дълго, се възползват от евтиния паркинг на аерогарата. От летището обясниха за Българска национална телевизия, че в най-скоро време ще имат нова система за таксуване и ще се знае тъкмо кой по кое време влиза и излиза. Те са безапелационни и че няма място за терзание от позиция на сигурността и изоставените коли не съставляват опасност.

Служител на гранична полиция разясни, че те се ревизират и за взривни устройства. Все отново има и автомобил-рекордьор, стоял на паркинга цели 5 години.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР