Ricky Gervais беше забелязан в парка, докато демонстрира впечатляващата си

...
Ricky Gervais беше забелязан в парка, докато демонстрира впечатляващата си
Коментари Харесай

Ricky Gervais демонстрира впечатляваща загуба на тегло преди очакваното с нетърпение ново турне

Ricky Gervais беше видян в парка, до момента в който показва впечатляващата си загуба на тегло в Лондон през днешния ден.

Звездата на Office, 62, чието ново турне стартира на следващия ден, преди този момент е признавал, че постоянно е бил малко " набит ". Въпреки това той изглеждаше доста добре, до момента в който се разхождаше на слънце тази заран с партньорката си Джейн Фалън.

С черен спортен екип Adidas и дизайнерски обувки, носителят на BAFTA изглеждаше спокоен, до момента в който се приготвяше за поредицата от разпродадени концерти, които стартират в Уотфорд. Рики също беше подплатен в парка в Лондон през февруари, само че изглеждаше видимо по-слаб на фотосите, направени през днешния ден.

Създателят на After Life приказва намерено за своето пътешестване до намаляване, откакто сполучливо отслабна през 2016 година, преди да сложи тежестта се върна четири години по-късно.

Говорейки в The Tonight Show с Джими Фалън през 2020 година, Рики възрази, когато водещият означи, че наподобява добре. „ Отново пълнея! “ призна той, преди да изясни за какво се бо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР