Дата на завръщане на Иймън Холмс в GB News беше

...
Дата на завръщане на Иймън Холмс в GB News беше
Коментари Харесай

Завръщането на Иймън Холмс в телевизията е потвърдено, тъй като той е готов да „разкрие всичко“ за раздялата с Рут Лангсфорд

Дата на завръщане на Иймън Холмс в GB News беше разкрита, откакто той липсваше от шоуто в понеделник на фона на известия за Интервю с Рут Лангсфорд „ разкажи всичко “.

През уикенда беше оповестено, че звездата от Loose Women Рут Лангсфорд и брачният партньор на телевизионния водещ Иймън, на 64 години, са се разделили. Двойката шокира почитателите с изказване, потвърждаващо, че техният 14-годишен брак е завършил. На фона на сърдечната си болежка Иймън се приготвя да опише всичко за втория си бракоразвод, когато се завърне в GB News тази седмица.

И в този момент тази дата е разкрита, защото Eamonn ще се върне на следващия ден след формалния празник, удостовери представител. Това идва, когато Иймън беше подсказано, че ще повтори отговорностите си на хазаин този понеделник, 27 май, на Закуската на GB News с Иймън и Изабел.

Въпреки това, когато часовникът удари 6 сутринта в понеделник, водещите Нана Акуа и Майкъл Портило заместваха Иймън и ко-водещата Изабел Уебстър. The Daily Mirror се свърза с GB News и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР