ПАРИЖ (AP) — Те пътуваха отвсякъде — от Европа и

...
ПАРИЖ (AP) — Те пътуваха отвсякъде — от Европа и
Коментари Харесай

Евентуалното сбогуване на Рафаел Надал с Откритото първенство на Франция привлича фенове от цял ​​свят

ПАРИЖ (AP) — Те пътуваха отвред — от Европа и Океания, от Северна Америка и Южна Америка — с цел да бъдат на Ролан Гарос в понеделник, с желание да гледа по какъв начин Рафаел Надал играе това, което може да е последният му мач от Откритото състезание на Франция тази година. Или в миналото.

Надал, който завоюва 14 от своите 22 трофея от Големия шлем в Париж, трябваше да играе в Ден 2 на шампионата в Корт Филип Шатрие против номер 4 в схемата Александър Зверев и почитателите на тениса искаше да участва на нещо, което се стори монументално събитие.

Те бяха там, с цел да видят Надал да се състезава, несъмнено, само че също по този начин и с цел да го поздравят като състезател и човек, да го поздравят за забележителната му кариера и може би за финален път да зърнат величието му на шампионат, който оказа помощ да се дефинира неговото завещание.

„ Той е обичаният ми тенисист. Може би когато се пенсионира, ще намеря някой нов. Но не знам дали ще дам толкоз доста обич на идващия “, сподели Фиона Ли, 35-годишна, която раб...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР