България не е София и 3 – 4 големи града

...
България не е София и 3 – 4 големи града
Коментари Харесай

Андрей Цеков: България не е София, насочихме парите в държавата към всеки гражданин и регион

България не е София и 3 – 4 огромни града у нас. Ролята на страната е да се грижи за добруването и благоденствието на всички жители. ПП-ДБ успяхме да наложим нов модел – парите в страната да отиват при хората, споделя районният министър от последното постоянно държавно управление Андрей Цеков, който е лидер на листата на ПП-ДБ в Благоевград.

От стопански модел, в който пенсиите се подвигат двойно единствено за 3 година, порастват заплатите на учители и лекари, а междинните хонорари на жителите към този момент надвишават 2100 лева, не може да се краде. Това е финансовата политика на ПП-ДБ за растеж на стандарта на живот на всички жители, която може сполучливо да бъде продължена при болшинство на изборите на 9 юни.

Андрей Цеков добавя, че с общинските планове, които разписа като районен министър, към всяко обитаемо място са ориентирани средства, чиято инвестиция в човек от популацията е над 390 лева Само за област Благоевград това са 187 млн. лева, които доближават до всяка една община. За съпоставяне през последния мандат на Борисов, вложенията през Министерство на регионалното развитие към общините са били по 6 лв. на човек на популацията.

Всеки район може да се съживи, а градовете и селата да станат красиви и уютни места за живот, работа и отдих на хората. През двете къси държавни управления „ Петков “ и „ Денков “ насочихме близо 3 милиарда лева към общините за нови улици, тротоари, паркове, ВиК, пътища, спортни зали и площадки. Кметовете и строителните компании работят, би трябвало малко време парите да се трансфорат в осъществени планове, с цел да усетят жителите действително смяната, добавя Андрей Цеков.

Водачът на листата на ПП-ДБ в Благоевград е обвързван от десетилетия с района. Като дете постоянно е посещавал Сандански, а региона е обичано място за отдих на фамилията му през последните години. Цеков познава проблемите, които мъчат жителите и бизнеса и има визията за икономическо развиване на региона. Той е правист, приключил Юридическия факултет на Софийския университет „ Св. Климент Охридски “, специализирал е „ Право на Европейския съюз “ в Университета в Амстердам (Нидерландия) и „ Мениджмънт “ в Станфорд (САЩ). Притежава 20-годишен опит в ръководството на капиталовия развой в огромни корпоративни структури. Семеен, с три деца. Министър на районното развиване и благоустройството на кабинета „ Денков “, в кабинета „ Петков “ беше зам.-министър на финансите, народен представител от 48 и 49 Народно събрание.

„ Хората желаят да живеят в естествена европейска страна, с съответни приходи, в страна с качествено опазване на здравето и обучение, където има правдивост и не се толерира връзкарството. Има болшинство за тази смяна. Важно е да излезем да гласуваме, с цел да можем да си подредим къщичката, а не да тънем в блатото на мизерията от времето на ГЕРБ. Коалиция ПП-ДБ се явява с бюлетина с №14 на идните избори. Листата ни в Благоевград е от извънредно съзнателни, сърцати и борбени за развиването на района потвърдили се в разнообразни области хора “, споделя още Андрей Цеков.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР