Общински съвет – Благоевград ще проведе редовното си заседание този

...
</TD
>Общински съвет – Благоевград ще проведе редовното си заседание този
Коментари Харесай

Местните парламентаристи решават дали да бъде поет дългосрочен дълг от Община Благоевград

Общински съвет – Благоевград ще организира постоянното си съвещание този петък – 31 май от 09.30 часа в зала " 22-ри Септември “, съобщи кореспондент на Blagoevgrad24.bg . В рамките на съвещанието ще бъдат прегледани 41 точки.

Сесията се чака да бъде извънредно забавна, тъй като на нея локалните парламентаристи ще би трябвало да решат дали да дадат единодушие по настояването на кмета за вдишване на дълготраен дълг за финансиране на капиталови планове в интерес на локалната общественост.

Общинските съветници ще би трябвало да гласоподават и плана на Наредба за изискванията и реда за даване, поддържане и потребление на прилежаща повърхност, към здания в режим на етажна благосъстоятелност в квартали с сложно застрояване.

В рамките на съвещанието ще бъдат прегледани и две предложение за почитане със званието " Почетен жител “ на Димитър Атанасов Динев – композитор, диригент, началник и деен деятел на просвета в Благоевград и окръга, държавник и Юлия Василева Дживджорска – актриса от държавна такса " Никола Вапцаров “ – Благоевград и живописен началник на ДЮТ " Щурчо “ към Център за личностно и креативно развиване на децата на Благоевград.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР