Снимка Министерство на отбранатаВоеннослужещи от формированието за овладяване и/или преодоляване

...
Снимка Министерство на отбранатаВоеннослужещи от формированието за овладяване и/или преодоляване
Коментари Харесай

Военни транспортираха за обезвреждане невзривен боеприпас

Снимка Министерство на защитата

Военнослужещи от формированието за преодоляване и/или превъзмогване на следствията от бедствия за разузнаване, превозване и заличаване на невзривени муниции от състава на 55-и инженерен полк с началник капитан Мартин Станчев през днешния ден, 10 март, направиха разузнаване и превозване на силно корозирал железен предмет с овална форма, наподобяващ ръчна граната, открит в частен парцел в село Ясен, област Плевен.

Това оповестиха от пресцентъра на Министерството на защитата, съобщи вести.бг.

Боеприпасът бе превозен до регион на военното формирование за безвредно предпазване, където на следващия ден, 11 март, ще бъде погубен при прецизно съблюдаване на ограниченията за сигурност. Военнослужещите действаха на съображение отправено искане на основния секретар на Министерство на вътрешните работи и по предписание на командира на Сухопътните войски генерал-майор Михаил Попов.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР