Снимка: Dir.bg Свещените Глаголически Знаци е комплект от Колода Асоциативни

...
Снимка: Dir.bg Свещените Глаголически Знаци е комплект от Колода Асоциативни
Коментари Харесай

Българска компания представя на света първите асоциативни карти и книга, базирани на глаголицата

Снимка: Dir.bg

" Свещените Глаголически Знаци " е комплект от Колода " Асоциативни Карти " и книга, които са изпъстрени с универсални знаци и смисли, въодушевени от глаголицата и нейния бездънен смисъл.

Разпространението на картите е планувано за целия свят, като сега тече информативна акция в обществените мрежи.

Създадена от Светите братя Кирил и Методий, глаголицата се появява през 9-ти век като свещена писменост и е първата българска писменост. Тя е оповестена за свещена, както от Римокатолическата черква, по този начин и от Православната черква. Тайнствената същина на глаголицата е безконечното удостоверение за нашето езиково и духовно благосъстояние, което за жалост, в този момент е съвсем напълно забравено.

Снимка: Dir.bg

След дълги години проучване и работа с глаголическите знаци, Нора приема за своя задача и предопределение да запознае целия свят със забравеното завещание на българите, с най-съвършената графична система, а точно с глаголицата.

" Свещените Глаголически Знаци " е комплект, който съдържа колода от 40 илюстровани карти, нарисувани от български художници и книга-ръководство. Ръководството ще ви даде в детайли пояснение на тайните зад всяка една от Глаголическите карти, съдържаща глаголически знак, картинен облик и богата символика, която да въодушеви четящия и да го свърже със силата на глаголическите знаци и тяхното значение.

Снимка: Dir.bg

Можете да подкрепите плана, като се включите в платформата за набиране на средства за дребни и започващи бизнеси от целия свят
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР