Смята се, че мъжете по-трудно преживяват липсата на активен полов

...
Смята се, че мъжете по-трудно преживяват липсата на активен полов
Коментари Харесай

Защо той отказва секс? Умора, неувереност...

Смята се, че мъжете по-трудно претърпяват неналичието на деен сексуален живот и се нуждаят по-често от милувки, спрямо дамите. Когато не желаят да вършат секс, дамите се извиняват с оправданието, че ги боли глава, само че мъжете също могат да извадята куп аргументи, поради които да отхвърлят. Пониженото либидо е една от главните аргументи за неналичието на предпочитание за секс. Освен нея, има още няколко други фактори, които имат значение. Ако имате спор с приятеля си, то неразбирателството сред вас може да го кара да страни. Но когато не сте се карали, помислете какво може да го тревожи. Ето няколко аргументи, поради които мъжете отхвърлят секс:

1. Умора
Стресът и напрежението в работата могат да окажат отрицателно въздействие върху половия ви живот. Дори и той да има предпочитание да вършиме нещо, то може доста бързо да се изпари, когато постави глава на възглавницата или седне пред тв приемника. Умората понижава желанието за секс или е причина мъжът да не може да свърши. Ако половинката ви има потребност от отмора, не пришпорвайте нещата, и на следващия ден е ден!

2. Липса на убеденост
Мъжете на избрана възраст стартират да стават по-неуверени в себе си. Ако излизате неотдавна и сте спали 1-2 пъти, то той може би се тормози, че няма задоволително опит или подобаващата физика, с цел да задоволи вашите упования. Има и вид да навлиза в по този начин наречената рецесия на възрастта, при която се тормози за външния си тип и представянето в леглото. Опитайте се да поговорите и изясните аргументите.

3. Има различен човек
Ако мъжът до вас е увелечен от друга жена, нищо чудно, че не желае да вършиме секс. Той може да се трезае от угризенията дали да бъде с нея или към този момент е правил секс с нея и е прекомерно изтощен, с цел да задоволи и вас. Наблюдавайте държанието му. Някои неща като заключване на телефона, криене на известията или нескопосани неистини ще ви насочат, че се интересува от друга.

4. Не го притегляте
Когато връзката е по-дълга, мъжът и дамата се трансформират и занемаряват с годините. Понякога облеклата, с които сте облечена или вашата визика може да работи отрицателно на мъжа. Излишните килограми, неналичието на грим и секси бельo, пъпките по лицето, го отблъскват. За да измененията нещата, пробвайте се да излезете от битовизма и извършите нещо ексцентрично с външния си тип. Пробвайте и с някои афродизиаци.

5. Депресия
Когато мъжът изпадне втова положение, може да не поставя старания за поддържане на пристрастеността във вашата връзка. В някои случаи на псично равнище с крие сериозен проблем, поради който сексът и потребността от това да бъдеш обичан, остава на назад във времето. Ако усетите, че вашият мъж е станал по-затворен, занемарил се е и няма предпочитание за нищо, не бързайте да го съдите. Това единствено може да утежни ситуацията, тъй като при меланхолия той ще отхвърля. Потърсете експерт, който да беседва с него и откри какво го тормози и предизвиква меланхолията му.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР