Дата е 20 март тази година – два месеца преди

...
Дата е 20 март тази година – два месеца преди
Коментари Харесай

Резил! Вижте колко платиха на Ергена Алек и Маги да ни правят на балъци!

Дата е 20 март тази година – два месеца преди финала на „ Ергенът “ и 5 месеца след като Алек Младенов е споделил на Магдалена и Надежда, че не избира нито една от двете. Въпреки че фотосите към предаването от дълго време са завършили, на участниците им е неразрешено да приказват за финала.

Сайтът Intrigi.bg обаче от дълго време към този момент е разкрил, че победителка няма да има и Алек си потегля с видео послание. За да не падне рейтингът на „ Ергенът “ и да задържат вниманието на феновете, от продукцията сформират демоничен проект с присъединяване на Магдалена Томова и Алек Младенов. В един и същи ден – въпросния 20 март, Алек и Маги разгласяват своя фотография от ски отмора в опит да заблудят почитателите, че са останали дружно след предаването. И множеството лапват въдицата!

Елементарен медиен трик! На война и в риалити шоу всичко е разрешено. Въпросът тук е различен – за какво Магдалена се е съгласила да взе участие в лъжливата скица, в случай че е толкоз афектирана на Алек?! И обяснението е доста просто – за пари.

Запознати разкриват, че с цел да разгласяват въпросните фотоси, Младенов и Маги са получили по 5000 лв. превод с съображение „ рекламен план “. Толкова са коствали инфлуенсърските им качества, които въпреки и за малко съумяха да спасят предизвестения край.

„ Не съм му дала прошка. Оказва се, че не познавам този човек. Искам да е ясно – с Алек не сме дружно. Бяха се появили такива изявления, само че изрично декларирам, че това не е правилно “, съобщи неотдавна зарязаната Магдалена. Това обаче не й попречи да се престори в Инстаграм, че е била с него на ски отмора. Все отново, какво тук е някакво си достолепие?!
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР