Овен Един много специален празник, символ на онова, което Ние сме

...
Овен
Един много специален празник, символ на онова, което Ние сме
Коментари Харесай

Вижте какво вещаят звездите за днес, 24 май

Овен
Един доста специфичен празник, знак на това, което Ние сме дали на света. Отделете една-едничка минута, с цел да поблагодарите в сърцето си на основателите, на тези ваятели на езика, които са ни дали силата да показваме страстите си в писмо. Ден за признателност и поклонение към корените и земята, която Ви е дала живот.
  Телец
Специален ден - денят на буквите. Задайте си въпроса - какво е писмеността за Вас? Какво познание Ви носи, по какъв начин Ви свързва, какво в действителност значи писмеността. Улисани в ежедневните си занимания, постоянно забравяме за тези неща, за това познание, което може да ни свърже от епохи и за епохи.
  Близнаци
Изкушенията ще са ви в много повече през днешния ден. Понеже светът ще Ви е доста забавен, мъчно ще се фиксирате върху една-единствена активност. Наблюдателността Ви бързо ще компенсира всичко, което Ви липсва.
  Рак
Много сте капризни, а това е симптом по-скоро, че не сте наясно какво тъкмо желаете. Първо се уточнете със себе си и тогава проявявайте прищявки.
  Лъв
Макар че ще се чувствате леко несъответстващи, въпреки всичко е празник. Е, не е обвързван с ядене и пийване, само че пробвайте да се зарадвате на това, което е.
  Дева
Дали тъй като е празникът на буквите, само че през днешния ден ще се изкушавате да употребявате прекалено много букви, подредени в несъответствуващи думи. Имайте едно мислено!
  Везни
Прекалено съществено гледате на всичко и по този начин сами убивате насладата от живота. А през днешния ден е празник, бъдете по-ведри. Открийте думите, които лекуват.
  Скорпион
Днес е прекрасен празник и даже да не сте директно свързани с буквите, те постоянно участват в живота ви. Гледайте да ги употребявате добре, не ги хабете на вятъра.
  Стрелец
Прекалено съществени ще сте през днешния ден, а това в допълнение ще ви напряга. Отпуснете душата си, въпреки всичко през днешния ден е празник, въпреки и единствено на думи за някои.
  Козирог
Желанието ви да диктувате ситуацията не постоянно среща позитивен отклик в лицето на индивида против вас. Може би е време да потърсите нови способи за взаимоотношение.
  Водолей
Ще ви се коства, че има нещо, което пропускате и това няма да ви дава успокоение. Използвайте деня, с цел да свършите някои изостанали неща. А може би в този момент е моментът да отидете на някое красиво българско място.
  Риби
През този ден ще сте просто очарователни. Може да ви се желае да заситите хазартната си пристрастеност, само че не прекалявайте, шансът не е неограничен. А и си спомнете какъв ден е през днешния ден.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР