Мъчно ми е за всички пенсионери в България, защото повечето,

...
Мъчно ми е за всички пенсионери в България, защото повечето,
Коментари Харесай

Васил Найденов оплаква българските пенсионери


„ Мъчно ми е за всички пенсионери в България, тъй като множеството, които нямат поддръжка от околните си, се мъчат и едвам свързват двата края. Цените в магазините са извънредно високи за множеството възрастни хора и нееднократно съм виждал по какъв начин си броят паричките с горест, преди да влязат в да ден магазин, с цел да пазарят. Това показа пред „ Ретро “ музикалният ас Васил Найденов.

По думите му е време нещата в страната ни да се трансформират и заради тази причина е безусловно безапелационен, че ще гласоподава на идните избори.

Припомняме, че Васил Найденов, както и други над 100 огромни музиканти, които са без пукнат лев пенсии, към този момент ще получават пожизнени месечни пенсии от страната, откакто това бе гласувано от Народното събрание през март. Става дума за създатели, работили на щат към Държавно обединяване „ Музика “, чиито документи за трудов стаж не участват в архивите. Причината за неналичието на документите е пожар, при който изгарят архивите.

За разлика от мнозина Васил Найденов не се жалва за себе си и за това какъв брой малко пари получава, защото към момента е засипан с музикални задължения. Т ой обаче е откровено обезпокоен за свои сътрудници, които вземат още по-малко пари от него.

„ Това не е заслужено. Всички ние сме се трудили толкоз доста години и за мен е насмешка мои сътрудници, големи гении, да не могат да се оправят с бита “, разяснява Найденов.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР