45-годишната звезда спря да се среща с приятели за 12

...
45-годишната звезда спря да се среща с приятели за 12
Коментари Харесай

Кейт Хъдсън: Харесвам самотата

45-годишната звезда спря да се среща с другари за 12 месеца, с цел да прекъсне серията на неприятните си връзки , и в този момент признава, че това се е оказало повратна точка в живота ѝ.

Русата хубавица, която сега е сгодена за Дани Фуджикава , описа в подкаста " Обадете се на баща ": " Не мисля, че щях да мога да се оправя с това, в случай че имах някакви разсейващи фактори. Но това ми разреши да видя нещата доста по-ясно и по-късно в границите на шест месеца не ми пукаше за телефона ми. Не ми пукаше, че в случай че излизам с приятелката си, се чудя дали по този начин и по този начин ще бъде там, или че би трябвало да се обадим на този и този и тогава да го създадем. Нямах никакво предпочитание да върша каквото и да било, което да е обвързвано с евентуален флирт ".

Кейт към момента има приятни мемоари за интервала на самотата си.

Тя сподели: " Бях толкоз щастлива, когато бях сама. Бях сама към три години и половина. Много ми хареса ".

Кейт беше омъжена за Крис Робинсън сред 2000 и 2007 година и неотдавна призна, че романтиката им е била голямо прекарване за нея.

Актрисата сподели в " Шоуто на Хауърд Стърн ": " Връзката ми с Крис беше толкоз красива и в нея имаше толкоз доста обич, само че аз в действителност я надраснах. Бях доста влюбена в него, само че разбрах, че няма да е по този начин до края на живота ми ".

Всеки миг е значим! Последвайте ни в  и , с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР