Това е съкровищница от дейности за всички възрасти, забавляващи семействата

...
Това е съкровищница от дейности за всички възрасти, забавляващи семействата
Коментари Харесай

Паркът, който „забавлява децата с часове“, има четири зони за игра и е само на 45 минути от Лондон

Това е съкровищница от действия за всички възрасти, забавляващи фамилиите часове наред. Трябва да отделите един ден, с цел да се насладите изцяло на този парк, който получи възторжени мнения от посетителите.

Посетителите харесват всичко в Kent's Mote Park, от гигантското морско конче и водните колела на лебеда до политиката, подобаваща за кучета. Други атракции включват падълборд, хранене на патици и очарователни потоци в гората.

Разположен в Мейдстоун и единствено на 45 минути от южен Лондон, Mote Park също по този начин разполага с многолюден център за водни спортове, предлагащ многообразие от водни спортове действия наред с наземните. Паркът е отворен седем дни в седмицата, в случай че времето разрешава, и приветства кучета.

Езерото е безвредно с плитки зони, където децата могат да се изправят без боязън от лодки или движещи се течения, съгласно центъра. Всички водни действия обаче би трябвало да се правят през центъра, тъй че на посетителите да не се разрешава просто да скочат и да плув...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР