Певицата Ирина Флорин изпадна в ужас, след като разбра, че

...
Певицата Ирина Флорин изпадна в ужас, след като разбра, че
Коментари Харесай

Тя изпя хита на 90-те, а сега телефонът й лъсна в секс обяви

Певицата Ирина Флорин изпадна в смут, откакто разбра, че телефонният й номер е разгласен в розови уеб сайтове за скотски удоволствия. Вероятно поради повтарящите се числа, сексманиаци почнали да й звънят, с цел да търсят развлечение, без да подозират на кого в действителност се обаждат.

„ Дали са ми номера за сексуслуги. Звънят ми, оферират ми секс. Пъшкат ми в слушалката “, споделя Флорин в подкаста на Ивка Бейбе.

Изпълнителката на емблематичното парче „ Цвят виолетов “, станало най-големия шлагер в края на 90-те години, твърди, че не влизала в вербален контакт с натрапниците, а непосредствено затваряла телефона или ги блокирала.

Ирина Флорин показа, ч нормално обича да флиртува, това й дава адреналин и чувство, че някой те харесва и че ти го харесваш “, споделя още тя. Едното обаче няма нищо общо с другото.

Певицата не е единствената, на която се погажда подобен номер. И други дами са си патили, откакто техните телефони са били оповестени в уеб сайтове за компаньонки. Това нормално се прави за възмездие – или от отритнат любовник, или от афектирана „ другарка “.

Източник: Ретро
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР