Служебният заместник министър- председател по обществен ред и сигурност и

...
Служебният заместник министър- председател по обществен ред и сигурност и
Коментари Харесай

Бойко Рашков: Нека не пипат костите на моите родители

Служебният заместител министър- ръководител по публичен ред и сигурност и длъжностен министър на вътрешните работи Бойко Рашков показа детайлна информация, касаеща неговите парцели във връзка изказванията на Маноил Манев от ГЕРБ.

Това се случи в студиото на ЕвроДикоф по телевизия Евроком. По силата на своето служебно състояние Рашков няколко пъти трябвало да заявява своето имущество и приходи.

“Това са 19 позиции, това не са жилища, както необятно се дирижира из медиите. Те са написани от нотариус, с цел да е ясно какво влиза в жилището. Но съгласете се - гаражът, складът, мазето не са жилища. Маноил Манев може ли да чете, не може ли? Има 11 позиции от общо 19, като се споделя следното: едното е дворно място, тераса (част от къща), партер (част от къща), гараж (част от къща), фитнес (част от къща), още един гараж, още едно дворно място, още един гараж... - от 19 позиции 11 не са жилища” - съобщи министърът, представен от Фрог нюз.

Относно по този начин наречената резиденция, “струваща милиони” до американския лицей е в действителност общ фамилен парцел, строен за към 7-8 години и огромна част от средствата са от брачната половинка на Рашков - нотариус, чиито приходи също са декларирани и са обществена информация.

С още няколко думи министърът разказа жилището си на улица “Житница”, унаследен апартамент в Люлин и дребен фамилен парцел в Несебър.

“Нека да не пипат костите на моите родители, снимаха жилището им в Люлин. Моите родители починаха преди години. Апартамента не съм закупил, аз съм го получил по наследство” - посочи Рашков.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР