Звездата от Pink Floyd Ник Мейсън иска групата да получи

...
Звездата от Pink Floyd Ник Мейсън иска групата да получи
Коментари Харесай

Ник Мейсън от Pink Floyd иска биографичен филм за групата - но само след като те умрат

Звездата от Pink Floyd Ник Мейсън желае групата да получи своя лична биографична лента - само че единствено откакто той почине.

80-годишният барабанист е очевидец на триумфа на филми за музикални митове като Rocketman за сър Елтън Джон и Bohemian Rhapsody, който беше за Queen, и поддържа разказването на историята на именитата прог рок група на огромния екран.

Той обаче не желае да бъде в близост, с цел да го гледа и избира да е направено, когато той и някогашните му сътрудници от групата Дейвид Гилмор и Роджър Уотърс от дълго време ги няма.

Той сподели: „ Лично аз считам, че би трябвало да изчакаме, до момента в който всички умрем и бъдем заровени, с цел да го съберем. Моето мнение би било да го напусна, до момента в който не си отидем. Много се интересувам кой кого би играл. “

Pink Floyd имат завладяваща история с промени в състава, смяна в музикалния жанр, триумф в Америка и яростна омраза сред басиста Уотърс, 80, и китариста Гилмор, 78, която датира от средата на 80-те години когато Роджър напусна група...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР