Служебният министър-председател Гълъб Донев призова днес партиите да си търсят

...
Служебният министър-председател Гълъб Донев призова днес партиите да си търсят
Коментари Харесай

Гълъб Донев призова партиите да си търсят предизборни опоненти извън служебния кабинет

Служебният министър-председател Гълъб Донев прикани през днешния ден партиите да си търсят предизборни съперници отвън служебния кабинет.

" Има фактори в страната, които възприемат служебното държавно управление като съперник в тази акция и желаят да извлекат съмнителни политически изгоди на наш тил. Нека напомня, че служебното държавно управление няма да взе участие в изборите, заради което е разумно да потърсят съперници другаде, " съобщи той при започване на днешното съвещание на Министерския съвет.

Пред телевизионните камери Донев прикани екипа си да резервира успокоение и хладнокръвие, " макар че нерядко имаме съображение да отговорим на погрешни или обидни изказвания ".

О на 2 август самото служебно държавно управление, чиято съществена задача е да приготви почтени избори, поддържа сериозен към предходните ръководещи звук.

Кои са номерата на партиите и обединенията в бюлетината за изборите на 2 октомври вижте.

Той беше заложен от президента Румен Радев, който при назначението на министрите предизвести за в енергетиката. В първото си изявление като министър председател, обещано за Българска национална телевизия, Донев съобщи: " Последното държавно управление е направило прецеденти и недомислици, а преди идните избори е най-важно да се покаже по какъв начин политиците са управлявали страната. " Добави, и че хората " имат цялостната информация, ще преценяват за коя партия да гласоподават. "


Изказването на слъжебния министър председател Гълъб Донев преди съвещанието на Министерски съвет в сряда
Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР