Англия трябва да защитава реномето си на фаворит за европейската

...
Англия трябва да защитава реномето си на фаворит за европейската
Коментари Харесай

Евро 2024: Гледайте мача Сърбия - Англия от 22:00 ч. по БНТ 1, БНТ 3 и на сайта BNTNEWS.BG/SPORT

Англия би трябвало да пази реномето си на любимец за европейската корона! Хари Кейн, Фил Фоудън и Джуд Белингам стартират с щурма си, само че би трябвало да бъдат деликатни, тъй като предишното помни шумни провали.

Кредитът на доверие към селекционер на " Трите лъва " Гарет Саутгейт е на привършване и успеха над Сърбия на старта на шампионата наподобява наложителна.

Александър Митрович и Душан Влахович обаче крият асо в ръкава си и няма да се двоумят да го изиграят в точния момент. Прекрасна неделна вечер в компанията на Сърбия и Англия.

И на този конгрес Сърбия отива с огромни упоритости, изключително що се отнася до офанзивата, където личат имената на потвърдени стрелци като Лука Йович, Душан Влахович и Александър Митрович. „ Плавите “ обаче имат и образеца на Украйна от Евро 2020, която прескочи груповата фаза след едвам 3 извоювани точки.

Балканците завоюваха последната си инспекция с 3:0 против Швеция и сигурно ще открият присъединяване си на финалите на Стария континент със самочувствие.

Какво да кажем за самочувствието на Англия? Саутгейт има разполагаем изключителна селекция от качествени играчи и всичко друго, с изключение на купа, ще му коства работата. Преди 3 години на Уембли „ Трите лъва “ бяха на крачка от мечтания трофей, само че хитрата и задружна „ Скуадра адзура “ ги попари след лотарията на дузпите – ахилесовата пета на Англия от десетилетия насам.

Хари Кейн ще получи поредна, а може би последна опция да потвърди, че неналичието на значими титли в кариерата му е просто неприятно съвпадане, а не причинност. Предстои страхотна неделна борба.

Не пропускайте срещата Сърбия - Англия, в неделя, 16 юни, от 22:00 ч. - по Българска национална телевизия 1, Българска национална телевизия 3 и на уеб страницата, както и в приложението BNT NEWS! Студиото стартира час по-рано!



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР