Костадин Костадинов: Не съм психиатър, за да коментирам Величие“. Лидерът

...
Костадин Костадинов: Не съм психиатър, за да коментирам Величие“. Лидерът
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Не съм психиатър, за да коментирам „Величие“

Костадин Костадинов: Не съм психиатър, с цел да разясня „ Величие “. Лидерът на партия „ Възраждане “ Костадин Костадинов разяснява тази заран нашумялата партия „ Величие “. Според доста наблюдаващи партията е съумяла да „ открадне “ много гласове от партията на Костадинов, която тези дни чества 10 години от основаването си. Според Костадинов партията на Николай Марков и Ивелин Михайлов е „ изкопирала “ „ Възраждане “:

„ Когато имаш една блестящо изразена опозиционна политическа мощ в Народното събрание, която е съществена опасност за главния настоящ политически ред в страната, когато се появят още двадесет политически партии, които приказват едно и също и се пробват да разводняват вота, когато някой пречи на опозицията да победи, това значи, че той работи за ръководещите “.

Костадинов отхвърли да разяснява „ Величие “ с думите, че не е психиатър. Той съжали гласоподавателите им. Той чака те да бъдат разочаровани и, в случай че има нови избори изборната интензивност да падне още. По думите му ниската изборна интензивност през последните години се дължи на „ поредност от неистини “.

Костадин Костадинов: Не съм психиатър, с цел да разясня „ Величие “ 16.06.24 10:25 Разкрита е огромната загадка на Хитлер: Искал е да првземе и отвъдния свят 16.06.24 09:51 Премиерът Димитър Главчев се снима с Володимир Зеленски 16.06.24 09:29 Делян Пеевски с честитка за Курбан Байрам: Тези дни символизират помиряването и опрощението 16.06.24 09:04 Кърджали се разтресе от смях! Сигнализираха полицията за най-нелепата кражба 16.06.24 08:44

„ Ние сме огромни оптимисти за бъдещето на Европа като европейска, като дом на европейската цивилизация, която ние българите сме създавали. Но Европейски Съюз с неговите политика сега е опасност за европейската цивилизация “, заяви Костадинов по Българска национална телевизия.

Костадинов сподели още, че се работи за основаване на лична група в Европейския парламент и това е главното, което ще прави групата на „ Възраждане “ в Екологичен потенциал. „ Група, която ще има десетки депутати от най-малко 7 страни, дори 9, които ще приказват едно и също нещо. Тя към този момент си има име “. Костадин Костадинов отхвърли да каже какво е то.

ВЪЗРАЖДАНЕ НЯМА ДА ПОДКРЕПИ ПРАВИТЕЛСТВО НА ГЕРБ И Движение за права и свободи

„ Никой от „ Възраждане “ няма да поддържа този кабинет, то е ясно. Въпросът е кой или кои ще бъдат тези, които ще излъжат гласоподавателите си, разяснява възможният кабинет “.

Според него ПП-ДБ би трябвало да си „ изкопаят една дупка и да се скрият “.

„ Хората споделят – ние гласуваме за смяна, а те ни поставят ГЕРБ и Движение за права и свободи в ръководството. Така, че когато имаме такава систематична неистина, непрекъснато проповядвана, непрекъснато показвана в медиите, в един миг хората махат с ръка и споделят майната им – всички са лъжци “.

„ Това е американски план. То това се вижда от космоса “, сподели водачът на „ Възраждане “. Той твърди още, че последния избор е политически, подмолен, финансов и етнически избор, което може да изяде даже и първата политическа мощ ГЕРБ.

Костадинов още веднъж повтори, че „ когато народът не има вяра в страната, страната е сложена на карта. На карта е сложено оцеляването на българската страна. Когато българският народ самичък се отхвърли от своето чадо, някой различен ще го припознае “.

Източник: Българска национална телевизия

Още вести четете в: България, Избори 2024 За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР