Нашествие от змии в Кюстендилско. Проблемът е толкова сериозен, че

...
Нашествие от змии в Кюстендилско. Проблемът е толкова сериозен, че
Коментари Харесай

Нашествие от змии в Кюстендилско, нападнаха и детските площадки

Нашествие от змии в Кюстендилско . Проблемът е толкоз сериозен, че локалната власт търси ловци на тези влечуги , съобщи „ NOVA “. 

Змии има даже и на детските площадки . В един от случаите такава е била видяна в село Николичевци . Според локалните това било изцяло обикновено поради горещите летни дни. 

В Дупница също е снимана змия . Тя е пълзяла необезпокоявана от централна улица на града, в непосредствена непосредственост до общината . Експерти настояват, че змията била безобидна, само че огромна и това стряска мнозина жители на Дупница. 

В Кюстендил към този момент се работи по това змиите да бъдат държани надалеч от децата. Предстои да бъдат закупени устройства, които да ги гонят от детските площадки . Това изясни кметът на регионалния град Огнян Атанасов. 

Планирано е да се обезпечат към 50 такива устройства . Правят се опити да се откри и човек, който да ги лови, само че към този момент те остават без триумф. 

Кметът изясни, че преди години е имало сходен човек , който се е занимавал с тази активност на доброволни начала, само че той към този момент бил на пределна възраст и за жалост не е обучил младежи. Затова сега сигналите се прехвърляли на пожарната и те съдействали, макар че това не им влизало в отговорностите. 

За благополучие към този момент ухапани от змии в Кюстендилско няма

Вътрешна македонска революционна организация желае да изпрати всички министри, депутати и кметове под 50 години на военно образование дружно с останалите мъже

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР