Да развенчаем митовете за жените и мастурбацията, на които трябва

...
Да развенчаем митовете за жените и мастурбацията, на които трябва
Коментари Харесай

Митове за женската сексуалност

Да развенчаем митовете за дамите и мастурбацията, на които би трябвало да престанем да имаме вяра и робуваме, в случай че желаеме да разберем същинската женска половост, а не просто нейната обективизирана версия. Защото към секса се отнася и мастурбацията. Т.е., дамите, както и мъжете, могат да получават наслаждение без помощта на сътрудник. Хората се учудват, когато дамата се отнася към мастурбацията като към обикновено занятие. 

Мит 1. Жените изпитват оргазъм единствено при вагинален сексуален акт
Не е правилно. Жалко, че това измислено изказване към момента се нуждае от опровергаване. Женският оргазъм е единствено един тип – клиторен. Само клиторът дава отговор за половото наслаждение на дамата. Това е един огромен, обемен, раздвояващ се орган, с към 10 сантиметра дължина. Задействайки едни или други зони от него, дамата може да получи разнообразни чувства, в това число и по време на вагинален сексуален акт.

Мит 2. Жените не мастурбират
Абсолютно погрешно. Дори е необикновено, че този мит към момента съществува. Както мъжът, по този начин и дамата има потребности, които не всеки път може да се удовлетворят от колегата. Затова съществува необятен избор от секс-играчки за дами.

Мит 3. Мастурбиращите дами са перверзни
Глупости. Заради визията, че женската половост е предопределена извънредно за мъжа, дамата, която мастурбира, в очите на обществото е такава с безразборни връзки.

Мит 4. Жените не гледат порно
И това не е правилно. Със сигурност сте чули фразата, че точно „ мъжете разчитат и се възбуждат от образното усещане “, когато стане дума за секс. Но проучвания демонстрират, че дамите също са насочени към образното усещане, както и мъжете. За това се приказва в книгата на Даниъл Бъргнър „ Какво желаят дамите: завършения в науката за женските стремежи “. Там той води статистика, съгласно която всеки трети фен на порнофилмите е жена.

Мит 5. Жените не желаят да вършат секс толкоз мощно, колкото мъжете
Това евентуално е най-разпространеният мит, който циркулира непрестанно. Изследвания демонстрират, че дамите желаят секс също толкоз мощно, колкото и мъжете, само че постоянно не намират храброст да изразят своите стремежи поради страха, че ще ги помислят за развратни.

Мит 6. Пикът на полова интензивност у дамите настава на възраст 30 години
Измислица. Не съществува възраст, на която дамите доближават „ полов пик “. Американски експерти анализирали половия живот на повече от две хиляди дами на възраст от 40 до 69 години в продължение на 8 години и получили следните резултати: множеството дами били удовлетворени от своя полов живот.
Изследването посочило, че дамите, които се отнасят положително към секса, три пъти по-често съхраняват половата си интензивност в зрелост. А английски експерти след извършено проучване стигнали до извода, че, в случай че дамата напълно се откаже от секса във всичките му прояви, рискува пораждане на ранна менопауза.
Френската писателка Софи Фонтанел, която през 2013 година издаде книгата си „ Изкуството да спиш самичък “, признава, че от 10 години не прави секс с мъже, защото й омръзнало да се преструва, и споделя следното: „ Колкото и да е необичайно, хората се срамят да си признаят, че спят сами в леглото си. А това може да ти достави голямо наслаждение. Дори това наслаждение, което можеш да си доставиш сама, е истински парадайс. Сама ти си напълно свободна и твоето въображение може да спи с който му е угодно, даже с Кари Грант! “
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР