Няма човек, който да не иска да бъде харесван, да

...
Няма човек, който да не иска да бъде харесван, да
Коментари Харесай

Има малки неща, които карат мъжете да се влюбят в жените

Няма човек, който да не желае да бъде харесван, да притегля с лекост вниманието на другите към себе си. Това важи за работа, бизнес контакти, нови другари или евентуален нов сътрудник за любовна връзка. Въпреки че мъжете са „ образни същества “, те правят оценка привлекателността на една жена освен по външния ѝ тип. Маниерите, изрече, дали сте забавна като персона, също оказват въздействие.
Вижте 4 дребни неща, които карат мъжете да се влюбят във вас.

1. Това да присъствате.
Хората мъчно ще ви не помнят, когато вършиме това, което множеството не вършат, а точно да сте там физически и духом. Когато разговаряте с нова и забавна персона, бъдете част от този диалог. Покажете, че слушате, включете се с мнение, оставете мобилния си телефон настрани. Носете силата на наличието, което в този цифров и съвременен свят, като че ли все по-често липсва във взаимоотношенията с хората.

2. Понякога бъдете уязвими.
Рядко съумяваме да се свържем и сближим с хора, които не са отворени към нас прочувствено, даже след месеци другарство. Част от това доближаване е да покажем малко от своята уязвима страна. Ако няма нищо, което да ни свързва, няма да има връзка и сигурно няма привличане. Бихме могли да разкрием дребни детайлности за живота си, само че без да прекаляваме и да фокусираме целия диалог върху себе си. Показвайки, че можем да бъдем уязвими, предразполагаме и другия да се отпусне и да показа с нас някой противен спомен от предишното или нещо друго, което може да ни каже повече за него. 

3. Освобождаване на вашето вътрешно дете.
С узряването някои хора като че ли изгубват своето вътрешно дете, а то има голяма потребност да бъде чуто – когато сме радостни, когато желаеме да сбъднем фантазии, когато сме тъжни. Нашето вътрешно дете има игривата безочливост на младостта. Ако можете да се отпуснете и да оставите детето си да излезе в верните моменти, това несъмнено може да накара вашите обожатели да ви харесат повече. Шегички, само че без да изглеждате глуповато, връщане към детско развлечение, усет от детството, занимание даже, което да разсъни вашето вътрешно дете. Има безчет доста способи да го извършите и да е прелестно и за двете страни. 

4. Приемете обстоятелството, че някой е притеглен от вас, като жена и персона.
За някои хора е мъчно да одобряват обстоятелството, че в действителност са впечатлили някой специфичен за тях човек. Трудно им е да повярват, че могат да намерят заслужен за тях сътрудник. Тази неустановеност се заражда още в детството и фамилната среда. Но в зрелост е значимо да променим настройката си. Да, прелестни сме, заслужаваме обич, внимание и сме подготвени да го покажем на другите. Ето за какво, когато усетите, че някой ви харесва, дръжте се по този начин, като че ли към този момент сте наясно с този факт. Хората са склонни да реагират на това по какъв начин се държите към тях доста повече, в сравнение с други обществени знаци. Бъдете себе си, покажете най-хубавото, само че не позволявайте на егото да ви пречи.  
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР