Преди дни американците избраха своята поредна мис в конкурса Miss

...
Преди дни американците избраха своята поредна мис в конкурса Miss
Коментари Харесай

Отново скандал с Мис САЩ - защо недоволството към Мис Алабама е двойно

Преди дни американците избраха своята поредна мис в състезанието Miss National American 2024. Това е 23-годишната Сара Миликен от Алабама, която завоюва короната, само че незабавно по-късно попадна под обстрел от нападки поради външния си тип.
 От 106 кг до Мис Колумбия - сложният път на Даниела Толоса
От 106 кг до Мис Колумбия - сложният път на Даниела Толоса

Истинско ентусиазъм

В онлайн пространството започнаха да валят обидни и подигравателни мнения, които акцентират наднорменото ѝ тегло. Не липсваха обаче и такива в нейна поддръжка. Някои хора подсетиха, че за цялостната същина на човек би трябвало да се съди по характера, а нейни познати я дефинираха като " млада дама със златно сърце, която ще подаде ръка на всеки нуждаещ се ". Други се зарадваха, че най-сетне виждат момиче на сходен конкурс, което не наподобява прегладняло и с външен тип, юридически като по шаблон.

След острите мнения Мис Алабама Сара Миликен сподели, че може да им устои. И посочи, че постоянно е желала да популяризира позитивизъм и това в този момент я слага в позиция да прави тъкмо това.

Победата ѝ идва след три опита в състезанието, а самата тя споделя, че е била шокирана от реакцията по-късно и че е получила огромна поддръжка. Само в първата нощ, откакто печели короната, е получила нови 2500 почитатели в Instagram и Фейсбук.

" Без значение по какъв начин наподобява тялото ви, без значение от кое място идвате, можете да извършите всичко, което решите ", са думите на Сара Миликен след успеха ѝ.

Сагата покрай нейното коронясване обаче не завършва дотук. Защото няколко някогашни носителки на купата слагат под въпрос легитимността на нейната. По думите им тя не трябва да бъде наричана Мис Алабама, защото даже не се е състезавала в формалния конкурс за Мис Америка.

Бившата победителка в Мис Алабама - Ейми Бет Шейвър, твърди, че въобще не знае какво съставлява надпреварата, в което е взела участие Сара Миликен. Според Ейми Бет се признава единствено една купа Мис Алабама, която след това отива и на състезанието Мис Америка. Освен това обаче ма Мис Алабама Съединени американски щати, която пък отива на състезанието Мис Съединени американски щати.

" Мис Америка в този момент е на 101 години и по-късно е Мис Съединени американски щати, която взе участие в състезанието Мис Вселена. Но тази National American Miss, никой не е чувал за нея. Дори не знам какво е ", прецизира Ейми Бет Шейвър.

Тя добавя също по този начин, че Мис Америка има правата върху купата " Мис Алабама " и е неправилно тази купа да се употребява за друг конкурс.

" Ако сте човек от състезанието, участвате единствено в Мис Америка или Мис Съединени американски щати ", споделя някогашната Мис Алабама.
 Елизабет Кравец има още какво да каже - новите обвинявания на Мис България
Елизабет Кравец има още какво да каже - новите обвинявания на Мис България

Другата страна на монетата

Победителката в Мис Алабама Съединени американски щати за 2024 година е Даян Уестховен, написа Daily Mail.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР