СподелиЗагубихме много гласове, не успяхме да обясним сглобката, но и

...
СподелиЗагубихме много гласове, не успяхме да обясним сглобката, но и
Коментари Харесай

Настимир Ананиев, ПП-ДБ: Пеевски е истинският победител, успя да надхитри всички

Сподели
Загубихме доста гласове, не успяхме да разбираем сглобката, само че и не можахме да я довършим. Трябваше да се направи изпитание да има още 9 месеца, с цел да схванат хората за какво се прави то. Такъв коментар направи Настимир Ананиев от „ Продължаваме промяната ”-„ Демократична България ” пред Българска национална телевизия.

„ Проблемът е, че хората не излязоха да гласоподават. Имаше ужасно доста партии, с изключение на трите огромни, които имаха оферти, само че единствено „ Величие ” изскочи. Една тяхна идея – Варненска национална република, е много притеснителна. В прокремълското пространство у нас изскочи нов план ”, разяснява той.

На въпрос за какво Бойко Рашков влиза в Народно събрание вместо него, той съобщи: „ Кирил Петков ми се обади през вчерашния ден, само че диалогът е персонален. Има хора, които са по-полезни отвън Народното събрание, и такива, които са по-полезни вътре.

По мотив съставянето на държавно управление, Ананиев не счита, че президентът Румен Радев би дал на „ Продължаваме промяната ”-„ Демократична България ” третия мандат.

„ Със сглобката се опитахме да покажем, че промени могат да се случат. Има политическа цена, която платихме. Хората се наскърбиха, и с право ненапълно, тъй като не успяхме да комуникирахме за какво се прави тази сглобка. Имаме информационен проблем ”, призна Ананиев.

По думите му Делян Пеевски е същинският победител, съумял да надхитри всички.

„ Но губещите са жителите. Бойко Борисов да не се опасява да излезе и да ръководи със своя другар Пеевски ”, сподели още той.

На въпрос единна ли е групата на ПП-ДБ, Ананиев съобщи: „ Не виждам причина да не е единна. Въпросът е да споделяме като съпротива какво целим. Имахме проблем със самата връзка. Много от гласоподавателите не схванаха дали ще има нова сглобка, или ще бъдем съпротива. Хората не излязоха да гласоподават, тъй като не бяха сигурни какво могат да чакат по-късно. Ако бяха дали своят вот толкоз хора, колкото през април 2023 година, силата за ПП-ДБ щеше да докара до смяна. ”
За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР