След като пренареди жълтите павета при съвместно посещение на прясно

...
След като пренареди жълтите павета при съвместно посещение на прясно
Коментари Харесай

Шишков прави проверка в полунощ на ремонта на Графа

След като " пренареди " жълтите павета при взаимно посещаване на прясно ремонтирания сектор пред Народното събрание с кметицата Йорданка Фандъкова, в този момент районният министър Иван Шишков счита да направи инспекция и на ремонта на ремонта по Графа. Взимането на проби от участъци от ул. " Граф Игнатиев "  и кръстовищата с ул. " Цар Иван Шишман "  и ул. " 6-ти септември " стартира тази нощ.

За планувания ремонт разгласи в профила си във фейсбук кметът на регион " Средец " Трайчо Трайков.



А рано тази заран съобщение пристигна и от Министерство на районното развиване и благоустройството (МРРБ). Министерство на регионалното развитие ще извърши инспекция на ремонта на ул. " Граф Игнатиев " в София през нощта на 13 против 14 януари 2023 година Целта е да не се стопира придвижването на публичния превоз - показват от воденото от Шишков ведомство.

" Проверката със профилирана техника ще стартира след 23.35 часа на 13.01.2023 година Изпитването на качеството на осъществените ремонтни действия при реализацията на обект: " Изграждане, възобновяване и възобновяване на обществени пространства в Централна градска част на гр. София, зона 2 ", втори стадий, ще продължи сред 60 и 120 минути " - показват от Министерство на регионалното развитие.

Началото на инспекцията ще стартира след прекосяване на последния трамвай по ул. " Граф Игнатиев ", към 23.35 часа. 

Проектите за центъра на столицата се осъществят с европейски средства, ръководени от Министерство на регионалното развитие. Специално този на Графа бе подложен на безмилостни рецензии от жителите, като се наложи " ремонт на ремонта на ремонта ".
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР