Скандалът с великденското посещение на премиера Кирил Петков в Царево

...
Скандалът с великденското посещение на премиера Кирил Петков в Царево
Коментари Харесай

Скандалът с Петков и земетресението в Царево расте. Нови обвинения

Скандалът с великденското посещаване на премиера Кирил Петков в Царево пораства. Официалното известие, пуснато от Министерски съвет в четвъртък, гласеше, че Петков отива на Велика събота в морското градче, с цел да какви са вредите църквата „ Свето Успение Богородично ” след последното земетресение. Кметът Георги Лапчев и хората в Царево обаче бяха изумени, тъй като сеизмична активност в региона не е имало от години. Опозицията незабавно яхна абсурда като разгласи, че министър председателят си е измислил заметресение.

Днес в престрелката се включи топ пиарът Даяна Дамянова, началник на пресслужбата на Народно събрание. Тя реагира остро във фейсбук с пост, озаглавен „ Кмет или елементарен измамник ”. „ Градчето наподобява като след война. Тротоарите са разрушени, а дърветата изсечени. Не можеш в Царево и семки да продаваш, без благословията на негово ръководителство герберския кмет ”, написа Дамянова по адрес на Георги Лапчев.

Ето поста на Диана Дамянова във Facebook:.

КМЕТ ИЛИ ОБИКНОВЕН ЛЪЖЕЦ

          Нищо не се чака от кмет -присвоител.

          Градчето наподобява като след война.

          Тротоарите са разрушени, а дърветата изсечени.

          Не можеш в Царево и семки да продаваш, без благословията на негово ръководителство герберския кмет.

          Дано скоро да дойдат инспекциите по горите и тяхното изсичане и по продажбата на дървесина, тъй като може от кметския престол, непосредствено да замине зад решетките!

          Та този тъй наречените кмет бил бил кмет от 11 години, само че не знаел да имало земетресение, бил бил  питал антуража си от правилни крадци - но и те не били били знаели.

         Всичко е умерено на територията на ограбеното Царево. Няма опустошения и вреди от несъстоялото се заметресение. Е... единствено малко, но те не са върху парцелите на крадливия кмет, тъй че умерено.

За достоверността на всяка дума, изказана от тази герберска креатура, можете да наблюдавате тук, написа още Дамянова и ползва линк от публикация в уеб страницата на Нова тв, в която се оповестява за еметресението с магнитуд 5.0, което бе записано на 11 април в региона на Черно море на 120 км северозападно от град Зонгулдак, Турция.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР