Шестдесет и деветото издание на Мача на звездите в НБА

...
Шестдесет и деветото издание на Мача на звездите в НБА
Коментари Харесай

Мачът на звездите в НБА с нов благотворителен формат

Шестдесет и деветото издание на Мача на звездите в НБА ще премине при нов формат, с който ще бъде почетен трагично починалият Коби Брайънт и ще бъдат подкрепени благотворителни дела в региона на Чикаго по желание на двамата капитаните ЛеБрон Джеймс и Янис Адетокумбо.

За разлика от обичайните мачове, в които значим е единствено крайният резултат, тук всяка от първите три четвърти ще стартира от 0:0. За победа във всяка четвърт ще бъдат давани по 100 000 $ на определената от капитана на печелещия отбор идея. Преди началото на последната четвърт ще бъде сумиран общият резултат и към сбора на отбора, който води, ще бъде добавяно 24 - цифрата на потника, с който играеше Коби Брайънт.

Последната четвърт ще бъде без несъмнено игрово време, а ще се играе, до момента в който единият от двата тима доближи този резултат. Така да вземем за пример в случай че след третата четвърт общият резултат е 100:95, задачата на отбора, който води, ще бъде да доближи 124 точки, до момента в който на този, който изостава, ще бъде разликата плюс 24 точки, т.е. този тим при такава обстановка ще би трябвало да вкара 29 точки, с цел да завоюва.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР