При бърз обрат на събитията пазарните настроения преминаха от неултрални

...
При бърз обрат на събитията пазарните настроения преминаха от неултрални
Коментари Харесай

Топ 3 криптовалути, които да следите през следващите дни

При бърз поврат на събитията пазарните настроения минаха от неултрални към лакомия в границите на няколко часа, създавайки бича атмосфера.

Тази смяна освен въздейства върху настроенията, само че също по този начин трансформира представянето на разнообразни криптовалути, като някои изпитват обилни скокове, до момента в който други записват спадове. След дни на пазарни съмнения, възраждането подтиква към разглеждане на криптовалутите, които си заслужава да следите през идващите дни.

PEPE

Въпреки скорошния си спад на цената до $0.00001043, PEPE остава завладяваща алтернатива за инвестиция, изключително като се има поради установяването на нов най-голям връх за всички времена тъкмо през вчерашния ден. С индикации за по-нататъшен прогресивен подтик за тази меме монета, изключително като се има поради, че бързо доближи 24-та позиция по пазарна капитализация на пазара, грабването на опцията по време на нейния спад на цената може да се окаже обещаваща вероятност.

Ethena

Ethena притегли доста внимание при дебюта си на крипто пазара при започване на април, издигайки статуса си на идеална капиталова алтернатива. Достигайки преди този момент два пъти сегашната си стойност от $0.7044, с връх за всички времена (ATH) от $1.52, скорошният скок на Ethena от 3% на фона на възобновяване на пазара акцентира капацитета й за по-нататъшен напредък през идващите дни.

Лайткойн

Лайткойн , една от най-старите криптовалути на пазара, се откроява с настоящата си цена от $82.01, отбелязвайки нарастване от 4.4% след вчерашното възкръсване на пазара. Изграден въз основата на протокола Биткойн , LTC демонстрира забележителен капацитет за възходящо придвижване по време на бичите пазарни условия.

Заключение

С упованието на идния сезон на алткойните, вложителите интензивно търсят първокласни капиталови благоприятни условия. Създаването на диверсифицирано портфолио преди ралито може да докара до удобна възвръщаемост с течение на времето. Лайткойн, PEPE и Ethena се обрисуват като мощни кандидати за включване в такива портфолиа, като се има поради тяхното търсене и капацитет за напредък на фона на изменящия се пазарен пейзаж.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР