Плаващ кей на стойност 320 милиона долара, построен за доставяне

...
Плаващ кей на стойност 320 милиона долара, построен за доставяне
Коментари Харесай

Какво е Trident, плаващият кей на САЩ край Газа? Ще проработи ли?

Плаващ пристан на стойност 320 милиона $, издигнат за снабдяване на помощ, беше прикован към брега на Газа и стартира да се употребява за снабдяване на помощ в петък, заяви Централното командване на Съединените щати (CENTCOM).

Хуманитарните групи подлагаха на критика кея като скъпо и неефективно похищение на вниманието от обстоятелството, че доставките по суша са най-ефективният метод да се помогне на Газа.

Това, което в началото беше препоръчано като метод за допълнение на помощта за гладуващото население, защото наказателната война на Израел против тях продължава, може да се трансформира в единствения източник, откакто Израел завладя и затвори сухопътния пункт Рафах с Египет. Израелците също започнаха да нападат камиони с филантропична помощ, които се насочват към Газа през израелските пропускателни пунктове.

CENTCOM сподели, че камионите с филантропична помощ се „ чакат да стартират да се придвижват на брега през идващите дни “ през кея. Данните за доставка демонстрират, че товарният транспортен съд...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР