Тъй като мистерията обгръща смъртта на Деня на труда през

...
Тъй като мистерията обгръща смъртта на Деня на труда през
Коментари Харесай

Властите в Оклахома се „колебаят“ да определят смъртта на тийнейджър като убийство, предполага известен патолог

Тъй като мистерията обгръща гибелта на Деня на труда през 2023 година на тийнейджърката Ноа Пресгроув, която се надява на армията, специалист по правосъдна медицина разруши най-новите констатации на правосъдния доктор и показа своята доктрина за аргументите за гибелта на 19-годишното момче.

Д-р. Майкъл Бейдън, американски доктор и сертифициран правосъден патолог, прочут с работата си по следствие на високопоставени смъртни случаи, сподели пред Fox News Digital, че гибелта на Пресгроув е ужасяващ случай и че отчетът на правосъдния доктор разкрива доста детайлности към нощта, в която той умря.

„ Той имаше доста вътрешен кръвоизлив. Така че сърцето му продължи да изпомпва известно време, откакто беше ударен. Но в случай че има възможност при случай с АТВ, той може да има прободен бял дроб и да кърви постепенно И тогава, до момента в който върви по автомагистралата, кървенето се утежнява и той припада, а по-късно камион го удря и предизвиква всички пострадвания, само че това доста зависи от съ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР