Бившият полицай Венцеслав Караджов от Пловдив, който получи доживотна присъда

...
Бившият полицай Венцеслав Караджов от Пловдив, който получи доживотна присъда
Коментари Харесай

Барикадиралият се полицай от Пловдив вече е в затвора

Бившият служител на реда Венцеслав Караджов от Пловдив, който получи доживотна присъда за ликвидиране на родителите си, към този момент е в пловдивския затвор. Рано сутринта той се съобщи на полицията, откакто повече от 11 часа се беше барикадирал в дома си.Адвокатът на Караджов Зоя Тошкова, която през вчерашния ден му е съобщила за окончателното решение на Върховен касационен съд за доживотната присъда и която непрестанно през нощта е била в контакт по телефона с него описа, излизайки от следствения отдел преди отвеждането на някогашния служител на реда към пандиза, че към 4:30 ч. сутринта след последния им диалог някогашният служител на реда е направил опит да се обеси. Този опит е бил несполучлив.

 
" Той известно време е лежал на пода вкъщи си, до момента в който се освести, и това го е приел като знак на ориста, че не би трябвало да завършва със себе си, а би трябвало да се съобщи непринудено ", изясни тя.

Вечерта и през цялата нощ домът на Караджов беше обсаден от служители на реда, жандармеристи и барети от Отряда за тероризма от столицата, поради предизвестията му, че има оръжие и взривни субстанции. Очевидно е блъфирал, акцентира юрист Тошкова, която сподели, че в последна сметка е станало ясно, че някогашният служител на реда е разполагал с туба бензин.

Припомням, че малко преди 6 часа Караджов е склонил да бъде изведен без опозиция. Той към този момент е в Пловдивския затвор, както казахме, където ще излежава доживотната си присъда за убийството на родителите му преди осем години.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР