Създателят на сериала "Семейство Сопрано" (The Sopranos) Дейвид Чейс смята

...
Създателят на сериала "Семейство Сопрано" (The Sopranos) Дейвид Чейс смята
Коментари Харесай

Чейс снима предисторията на "Семейство Сопрано"


Създателят на сериала "Семейство Сопрано" (The Sopranos) Дейвид Чейс счита да снима една нова история за клана под името The Many Saints of Newark, заяви в четвъртък порталът "Дедлайн" (Deadline).

Правата за сюжета са купени от компанията "Ню лайн синема" (New Line Cinema), част от огромната "Уорнър брадърс" (Warner Bros. Entertainment).

Продукцията ще е с присъединяване на Ейч Би О (HBO) - малкия екран по която от 1999 до 2007 година са излъчени шест сезона на истинския сериало.

"Дейвид е същински занаятчия на повествованието и ние, дружно с сътрудниците от Ейч Би О, сме разчувствани, че той е решил да разшири вселената на "Семейство Сопрано", споделя оглавяващият "Уорнър Брадърс" Тоби Емерих.

Събитията в новия сериал ще върнат действието в 60-те години на предишния век в Нюарк. Основна тематика е противостоянието сред тъмнокожите и италианските гангстери. Втори създател на сюжета става Лоуренс Конър, който и по-рано е бил в екипа, изпълнителна продуцентка е Никол Ламбърт.

Семейство Сопрано “ е американски престъпен сериал, основан от сценариста Дейвид Чейс. Той се излъчва по телевизия HBO от 10 януари 1999 година до 10 юни 2007 година, като за този интервал печели 21 награди "Еми" и 5 награди "Златен глобус". Продукцията има общо 6 сезона и 86 епизода, снимани главно в Ню Джърси, Съединени американски щати. Главните функции се извършват от актьорите Джеймс Гандолфини, Лорейн Брако, Иди Фалко, Майкъл Империоли. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР