Мостът Голдън Гейт, съвременен инженерен подвиг по време на Великата

...
Мостът Голдън Гейт, съвременен инженерен подвиг по време на Великата
Коментари Харесай

На този ден в историята, 27 май 1937 г., мостът Голдън Гейт, „най-благородната конструкция от стомана“, се отваря за обществеността

Мостът Голдън Гейт, актуален инженерен героизъм по време на Великата Депресия, отворена за обществеността на този ден в историята, 27 май 1937 година

" Най-голямата задача, която в миналото е предизвиквала гения, смелостта и волята на индивида, е изпълнена ", написа Дж. Лорънс Тул в формалната сувенирна стратегия за откриването на моста. 

„ След съвсем век на фантазии, десетилетия на говорене и пет години храбър труд, мостът стои тук, най-благородната структура от стомана на тази планета “, сподели той.

„ Фиеста на моста Голдън Гейт “, едноседмична поредност от събития в чест на моста, стартира в 6 сутринта на 27 май, се споделя в сувенирната стратегия.

„ С неспокойствие Очаквайки, Сан Францисканците и жителите на Империята Редууд с неспокойствие чакаха този ден, когато могъщият мост Голдън Гейт ще бъде отворен за трафика на света “, се споделя в приветственото известие от кмета на Сан Франциско Анджело Джоузеф Роси, отпечатано в програмата. 

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР