ДАЛЕЧНА ЗАПАДНА УКРАЙНА (AP) — Александър, 26-годишен руски войник, разполага

...
ДАЛЕЧНА ЗАПАДНА УКРАЙНА (AP) — Александър, 26-годишен руски войник, разполага
Коментари Харесай

Руски военнопленници могат да се обаждат у дома. Украинците не го правят. Разрастващо се движение иска това да се промени

ДАЛЕЧНА ЗАПАДНА УКРАЙНА (AP) — Александър, 26-годишен съветски боец, разполага с доста малко благоприятни условия за избор след залавянето му: облекла, храна и часове на деня са прецизно регистрирани в лагера за военнопленници.

Но Украйна разрешава на Александър да се прибере при фамилията си в Курск, съветски град на към 60 благи (100 километра) от украинската граница, и той споделя това го е държало на земята.

Това е избавителен пояс, недосегаем за украинските военнопленници. Сега ядосани украински фамилии упорстват за преустановяване на телефонните диалози, които би трябвало да вършат затворени съветски бойци.

„ Да можеш да приказваш с околните си коства доста. Вече съм в пандиза съвсем година. Губя си мозъка “, сподели Александър пред Асошиейтед прес по време на скорошно посещаване за няколко новинарски издания в основния лагер за военнопленници в Украйна, до момента в който завършваше работната си промяна. „ Хората не са направени от стомана. “

Той сподели, че късите диалози, следени от близко от не...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР