Това е история за едно пиле на име Жозефин, което

...
Това е история за едно пиле на име Жозефин, което
Коментари Харесай

През Андалусия на кон

Това е история за едно пиле на име Жозефин, което като мен предприе пътешестване, което не очакваше — и се изгуби изцяло.

Беше края на април, и бях пътувал до Андалусия. Планът ми беше да се причисля към едно премеждие с езда, започващо от селска къща от 16-ти век, наречена Тарамона, тъкмо отвън село Казала де ла Сиера в планините Морена. Щях да пътувам в група от седем души - трима от Германия, един американец и трима британци - водени от англичанин на име Джордж Скот, за който Тарамона е дом. Аржентински ездач, наименуван Хосе Мигел Зега, щеше да бъде откъм гърба.

Планът беше да измина към 170 км за шест дни. Щяхме да останем на разнообразни места, оборудвани с палатки със звънци и кухни до огнище от екип, който разруши и направи лагерите. Маршрутът ни щеше да минава през тъмните гранитни хълмове, които до неотдавна бяха местообитание на иберийски вълци (миналата година държавното управление на Андалусия призна типа за липсващ на локално ниво). От време на време преминавайки в прилежащия рег...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР