Със сцена от трагикомедията Организация на Габровския Карнавал“ със специалното

...
Със сцена от трагикомедията Организация на Габровския Карнавал“ със специалното
Коментари Харесай

Обратното часоброене до началото на Габровския Карнавал започна

Със сцена от трагикомедията „ Организация на Габровския Карнавал “ със специфичното присъединяване на СТОйчо СТОйчев – член на „ Сдружението на Местните Ентусиасти Шеговито Настроени Относно Нещата Естествата Щенията и Обобщенията “, кратко „ СМЕШНО НЕЩО “, под вещия музикален съпровод на Хора на Хейтърите, беше даден старт на петия годишен сезон – Карнавалния.

Точно в 11 часа и 11 минути в днешния 11 ден на 11 месец на централната градска улица огромният песъчлив часовник стартира да отброява противоположното часоброене до началото на Габровския КАРНАВАЛ, който през 2023 година става на най-малко СТО години. Казваме най-малко, тъй като най-старото непокътнато удостоверение от тогавашния еквивалент на проявата е една фотография от 1923 г, на която участва Оркестърът на Крачун и Малчо. Така че следващата година честваме СТО+ години !

Следете за двайСТОто число на месец май идната година и СТОпирайте проектите си на нещо занимателно, сатирично, хумористично, смешно, самоуверено и провокативно в СТОлицата на хумора – Габрово.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР