Съпругата на министър-председателя Кирил Петков - Линда МакКензи бе избрана

...
Съпругата на министър-председателя Кирил Петков - Линда МакКензи бе избрана
Коментари Харесай

Съпругата на премиера Петков е част от журито в международен кулинарен фотоконкурс


Съпругата на министър-председателя Кирил Петков - Линда МакКензи бе определена от модната платформа Answear за част от международно жури, което търси най-апетитните фрагменти в Instagram.

За да попаднеш в селекцията на Линда и другите две членки на журито - Савина Николова и Мария Жекова, които оставиха своята огромна диря в тв формата MasterChef, а Мария грабна и успеха в сезон 2021, не е належащо нито да си професионален готвач, нито фотограф. Достатъчно е да умееш да се наслаждаваш на храната и да споделиш това усещане на кратко в кадъра, който те е въодушевил, като при публикуването му безусловно би трябвало да добавиш #foodspirationBG и да тагнеш @answear_bg, с цел да си осигуриш присъединяване.  

Общият награден фонд за България е 2000 лева, а фотоконкурсът Art Food Inspirations се провежда в цели 10 страни. Линда Петкова дава жокер на запалянковците, като разкрива с какъв кадър тя би се присъединила, в случай че беше на тяхно място:  " Със сигурност със фотография на торта! Парче торта в красива паница, аранжирано може би с плодове или сметана – нещо, което изпъква, само че не отвлича вниманието от чистите съставки в рецептата. "   



През идващия 1 месец, до края на кулинарната конкуренция, която приключва на 30 юни, Линда, Савина и Мария ще ти припомнят посредством обществените си мрежи и готварските си творения, че чакат да покажеш на целия свят какъв брой е " апетитен животът ти "!  

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР