Съпруг и съпруга от американския град Чикаго, Илинойс, починаха с

...
Съпруг и съпруга от американския град Чикаго, Илинойс, починаха с
Коментари Харесай

COVID-19 уби съпрузи дни след като заедно...

Съпруг и брачна половинка от американския град Чикаго, Илинойс, починаха с 10 дни разлика, откакто цялото семейство се разболя от ковид, до момента в който ги подстригваха. Това оповестява The Mirror.

Майк и Карол Бруно са женени от 59 години. На 20 ноември щерка им Мишел, която работи като коафьор, направила прическата на брат си Джо в жилището му. Карол била с тях.

Цялото семейство спазвало защитните ограничения, въведени по отношение на пандемията. Те носели маски по време на подстригването и държали на обществената отдалеченост. Преди това Мишел е била тествана за ковид и е била негативна. Преди прическата на брат си тя е била в самоизолация в продължение на няколко дни.

Въпреки това, всички членове на фамилията скоро развили признаци на заболяването. Карол умрял в болничното заведение. Десет дни след гибелта й, на 23 декември, и Майк умрял. Той по този начин и не схванал за гибелта на жена си.

„ Никога не сме мислили, че това ще се случи с нашето семейство, само че се случи. Този вирус е доста нечовечен и не прости неточности “, призна Джо. Сега той се упреква за гибелта на родителите си.

Джо се успокоява, че Майк и Карол са умряли едновременно и не са страдали един без различен. "Бих дал всичко, с цел да ги върна, само че се веселя, че в този момент те са още веднъж дружно ", сподели той.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР