С треперенето на окото са свързани различни суеверия. Смята се,

...
С треперенето на окото са свързани различни суеверия. Смята се,
Коментари Харесай

Суеверия, ако ти трепери окото

С треперенето на окото са свързани разнообразни суеверия. Смята се, че в случай че окото ти трепери, това сигурно значи нещо, а не е просто краткотраен тик.

Според суеверията, в случай че ти трепери лявото око, в скоро време ще се случи нещо в действителност неприятно, което ще те накара да плачеш дълго и безутешно.

 Щастие

Но това важи единствено в случай че трепери долния клепач на лявото око. Ако ти трепери горният клепач на лявото око, това значи, че в скоро време ще ти се случи нещо хубаво.

Ако на жена й трепери горния клепач на лявото око, това предвещава скорошно предложение за брак, на което тя не би трябвало да отхвърля, в случай че не желае да страда по-късно.

Треперенето на дясното око се свързва с приемането на огромно благосъстояние, изключително в интервал на финансов недостиг. Ако на младо момиче, което отива на първа среща с новия си обичан, му трепери дясното око, това значи, че я чака разтърсваща обич.

Но в случай че на младо момиче, което отива на първа среща с нов мъж в живота си, му трепери лявото око, това ще докара до скорошна разлъка с него.

За да обезврежда това поверие и да се отърве от пророчеството за разлъка, момичето би трябвало да измие окото си със светена вода, когато се прибере у дома.

За да се отървете от неприятните идни събития, свързани с трептене на окото, би трябвало да потъркате двете се очи по едно и също време и по-късно три пъти да ги прекръстите едно по едно.

Ако на мъж му трепери дясното око, когато отива на любовна среща, това предвещава триумфи за него на любовния фронт. Но в случай че трепери лявото му око, когато е решил да се види със остаряла обич, това предвещава, че ще се случат неприятности, свързани със сегашната му обичана.

Ако на човек му следва значимо събитие от живота му, обвързвано с финанси, и лявото му око стартира да трепери, това значи, че се задават неприятности.

Ако дясното ви око стартира да трепери, когато видите човек, с който преди малко сте се срещнали, това значи, че той може да ви донесе триумф в живота. Ако обаче затрепери лявото ви око, е добре да избягвате компанията на този човек.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР