С почетен знак и плакет наградиха Виолета Шипоклиева - най-дългогодишният

...
С почетен знак и плакет наградиха Виолета Шипоклиева - най-дългогодишният
Коментари Харесай

Високо признание за най-дългогодишния съдия в Окръжния съд в...

С почетен знак и плакет наградиха Виолета Шипоклиева - най-дългогодишният арбитър в Пловдивския областен съд.

Съдийската гилдия на Висш съдебен съвет я насърчи и я освободи от длъжността „ арбитър “. Тя е отличена от Висш съдебен съвет с „ персонален почетен знак: първа степен – златен “, както и с парична премия в размер на 1000 лева за проявен висок професионализъм, безупречно и образцово осъществяване на служебните отговорности и високи нравствени качества.



Отличията са препоръчани от Розалия Шейтанова – ръководител на Окръжен съд – Пловдив, която се стимулира с дългогодишния стаж на арбитър Виолета Шипоклиева в органите на правосъдната власт и безупречното и образцово осъществяване на служебните отговорности. Посочени са нейният принос в подсилване престижа на съда и постигнатите високи професионални резултати. Стажът на Виолета Шипоклиева в органите на правосъдната власт е близо 30 години и сега на освобождението й е най-дългогодишният арбитър в Пловдивския областен съд.

Председателят на съда Розалия Шейтанова ѝ връчи и плакет на съда, като й благодари за проявения професионализъм и й пожела здраве и дълголетие
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР