Цялата структура от членове и симпатизанти на ПП Има такъв

...
Цялата структура от членове и симпатизанти на ПП Има такъв
Коментари Харесай

Партията на Слави в община Марица напуска вкупом

Цялата конструкция от членове и симпатизанти на Политическа партия " ИТН " - община Марица напущаме партията и преустановяваме своята активност, обвързвана с нея. Това съобщи с декларация до управлението на партията координаторът на Има Такъв Народ в община Марица Петър Какалчев.  

" Ръководството на партията ясно ни сподели, че не държи на своите координатори, членове и симпатизанти. За наше голямо страдание не получихме нужната поддръжка, с цел да работим за богатството на община Марица, макар желанието ни да се включим интензивно в измененията в страната ни на локално равнище и желанието ни за връзка с управлението и взаимна работа с виновните фрагменти на " ИТН ", се споделя в писмото изпратено до медиите и управлението на Има Такъв Народ. То е подписано от ИТН-община " Марица ".

Пред " Марица " Петър Какалчев съобщи, че преди празниците бил изключен от партията без да получи пояснение за какво се случва това. За Какалчев повода не е ясна, той изясни, че структурата на партията в община Марица е  една от най-многобройните в страната и с най-хубави резултати на изборите, а той е още от основаването й. Според него на партията не са нужни работещи хора, а послушковци, съобщи пред " Марица " Петър Какалчев. Той изясни, че откакто се чул с членове на структурата и разискали отстраняването му, зад него застанали над 20 души от локалната конструкция на партията. Те декларирали, че застават зад някогашния си координатор Петър Какалчев и напущат партията. 

Ето и декларацията на партията, която публикуваме без редакторска интервенция:

Декларация

от

Всички членове и симпатизанти на Политическа партия Има Такъв Народ, община Марица 

С актуалната декларация уведомяваме управлението на Политическа партия ИТН и всички жители на община Марица, че цялата конструкция от членове и симпатизанти на Политическа партия ИТН - община Марица напущаме партията и преустановяваме своята активност обвързвана с нея. Ръководството на партията ясно ни сподели, че не държи на своите координатори, членове и симпатизанти. 

За наше голямо страдание не получихме нужната поддръжка, с цел да работим за богатството на община Марица, макар желанието ни да се включим интензивно в измененията в страната ни на локално равнище и желанието ни за връзка с управлението и взаимна работа с виновните фрагменти на ИТН това не се случи, което докара до разочарованието ни и желанието ни да се оттеглим.

В спомагателен текст към писмото Петър Какалчев показва още:

Всички ние сме хора и всички бъркаме... Важното когато бъркаме обаче е дали имаме куража да признаем грешката си и да не я повтаряме. Осъзнаваме, че давахме сърце и душа за една концепция и една идея, която за други беше просто бизнес. Въпреки всичко нашите глави остават високо вдигнати, тъй като каквото и да сме правили сме го правили постоянно водени от желанието да съградим една нова и по-добра България. 

Уви - нашите очаквания бяха попарени, само че нашето предпочитание за смяна, нашата отдаденост на концепцията са все неща, които никой не би могъл да ни отнеме. Ние оставаме тук и ще се борим да има по-добро бъдеще за Родината ни, тъй като тя ни е единствено една и за разлика от други, които дълго лицемерничиха и излъгаха хиляди, ние милеем за нея.

Останахме до последно в партията, таяхме напразни очаквания, изгаряхме от вътрешната страна когато свои и непознати ни подлагаха на критика. Деструктивното държание на партията и нейните дейности в последна сметка отвориха и нашите очи или както се споделя “По-добре късно в сравнение с в никакъв случай ".

Ние искахме да сменим системата, да възстановяваме ситуацията в страната и тъкмо за това предприехме тази последна и безапелационна крачка, не бихме могли да вървим против самите себе си и да предадем идеалите си поради болните упоритости и задкулистни игри на шепа хора!

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР