Руското министерство на отбраната заяви в събота, че персоналът на

...
Руското министерство на отбраната заяви в събота, че персоналът на
Коментари Харесай

Ответен удар от Кремъл! Какво е бъдещето на Северен поток

Руското министерство на защитата съобщи в събота, че личният състав на английския флот е взривил тръбопроводите " Северен поток " през септември - изказване, което Лондон сподели, че е погрешно и предопределено да отвлече вниманието от съветските военни провали в Украйна. Това съобщи Ройтерс, представена от Нова.

„ Има доказателства, че Англия е забъркана в бойкот - терористичен акт против жизненоважна енергийна инфраструктура “, сподели представителят на Кремъл Дмитрий Песков пред кореспонденти. " Такива дейности не могат да бъдат оставени настрани. Разбира се, ще помислим за по-нататъшни стъпки ", сподели Песков. Кремъл не е дал доказателства в поддръжка на изказванията си, че Англия стои зад спиранията на тръбопроводите " Северен поток ", които заплашваха да извадят от приложимост газовата връзка на стойност няколко милиарда $.
-->
От Кремъл споделиха, че не е взето решение дали ще се ремонтират тръбопроводите, следени от Русия. Песков сподели, че Кремъл чака експертна оценка на вредите и че към момента не са взети решения за бъдещето на " Северен поток 1 " или " Северен поток 2 ".

Миналата седмица Швеция подреди да бъде извършено допълнително разследване на вредите. Властите в Швеция и Дания заключиха, че течовете на газ са породени от детонации, само че не споделиха кой може да е виновен, допълват от организацията.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР