Руските изтребители Су-35 завършиха преместването си от Далечния изток в

...
Руските изтребители Су-35 завършиха преместването си от Далечния изток в
Коментари Харесай

Бойна мощ! Завърши прехвърлянето на руските Су-35 в Беларус

Руските изтребители Су-35 приключиха преместването си от Далечния изток в Беларус за ученията " Съюзна решителност - 2022 ", заяви пред ТАСС съветското министерство на защитата.

Руските водачи бяха тържествено посрещнати в Беларус - с боен оркестър, самун и сол.

" Многоцелеви изтребители Су-35С от Източния боен окръг, участващи в инспекцията на силите за реакция на Съюза, приключиха преместването си на летища в Беларус ", се споделя в известие на съветското министерство на защитата.

" Екипажите на изтребителите Су-35С излетяха от летището в Хабаровски регион и изминаха разстояние от към 8000 километра. По време на полета екипажите направиха две междинни кацания на летищата на Централния боен окръг ", обявиха съветските военни.



На 18 януари заместник-министърът на защитата на Руската федерация Александър Фомин заяви, че Русия изпраща 12 изтребителя Су-35 в Беларус за маневри.

" След запознаване с маршрутите на полетите във въздушното пространство над територията на Република Беларус, екипажите на многофункционалните изтребители Су-35С ще поемат бойно дежурство за Противовъздушна отбрана като част от инспекция на действието на единната система за противовъздушна защита на Съюзната страна ", се споделя в изказване на съветското военно ведомство.

Министерството на защитата на Беларус заяви на 26 януари, че съветски изтребители са кацнали във въздушната база в Барановичи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР