Привържениците на Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити се сбиха в

...
Привържениците на Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити се сбиха в
Коментари Харесай

Феновете на Манчестър Юнайтед и Сити във финала на ФА Къп се сбиват на улицата, докато гол до кръста мъж нокаутира на пътя

Привържениците на Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити се сбиха в нечовечен конфликт в северозападен Лондон преди съботния край на ФА Къп на Уембли.

Хаосът спря придвижването, защото към дузина почитатели от двете страни се включиха в разгорещена борба преди втория следващ край в дербито на Манчестър. Спорът ескалира бързо покрай автобусна спирка, където двама мъже в началото започнаха да се карат, което докара до присъединение на други към сбиването.

По време на мелето мъж без риза беше съборен на земята, изглеждайки в безсъзнание, до момента в който различен минувач се втурна към подпре главата му. Въпреки тежката обстановка към тях се развихри кавга, която докара до цялостно прекъсване на два рейса.

Когато насилието се популяризира по улицата, една жена самоуверено се намеси, с цел да помогне на мъж на земята. След като беше повдигнат, той се причисли още веднъж към борбата. След това последователите се събраха в по-нататъшните конфликти, преди насилието ненадейно да бъде спряно.

На те...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР