Драматичният удар на Адам Айда в последната минута донесе на

...
Драматичният удар на Адам Айда в последната минута донесе на
Коментари Харесай

С гол на Адам Айда в последната минута Селтик победи Рейнджърс на финала за Купата на Шотландия

Драматичният удар на Адам Айда в последната минута донесе на Селтик победа с 1-0 над Рейнджърс във финала за 150-ия юбилеен Шотландски газ за Купата на Шотландия в Хемпдън Парк.

Нападателят на Герс Сириел Десерс пропусна няколко шанса при нулево първо полувреме, преди заместникът Абдалах Сима да вкара топката в мрежата в 59-ата минута, единствено с цел да може реферът Ник Уолш да я отсъди за нарушаване против вратаря на Обръчите Джо Харт.

Светлосините, заредени с сила от заместниците на Пейси, изглеждаха по-вероятни да реализират пробив, само че когато стражът на Айброкс Джак Бътланд пропусна удар на дълги дистанции, резервата Айда, даден чартърен от Норич, се насочи към победи.

Селтик завоюва третата си поредна купа в Премиършип предходната седмица благодарение на 10 точки от 12 против градския си противник и макар че това беше първият път, когато Рейнджърс беше по-добрата страна в продължение на 90 минути, екипът на Паркхед въпреки всичко откри метод да завоюва и да усили забележител...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР