Множество въпроси от граждани бяха зададени на отворена среща с

...
Множество въпроси от граждани бяха зададени на отворена среща с
Коментари Харесай

Станислав Стоянов: Нужни са активни личности с позиция в Европейския парламент

Множество въпроси от жители бяха заложени на отворена среща с лидера на листата на " Възраждане " за евродепутати Станислав Стоянов, Георги Джендов, който е пети в листа, както и лидерът на " Възраждане " за област Силистра, за народен парламент - Маргарита Генчева.

Силистренци живо се интересуваха от даването на оръжия за Украйна, приходите и възходящата безработица в района, неналичието на вероятности пред младежите, миграцията и доста други.

Станислав Стоянов се спря в детайли на целите на " Възраждане " и главните задания, които стоят пред бъдещите ни представители в Европейския парламент.

Той показа, че посредством работата си бъдещите евродепутати от " Възраждане " ще трансформират схващането, че в Европарламента (ЕП) отиват хора единствено, с цел да вземат огромни заплати и чинно да натискат копчето за гласоподаване.

„ Нужни са дейни персони с позиция в Екологичен потенциал и България, които освен имат какво да кажат, само че и не ги е боязън да го кажат, тъй като за жалост сега страната ни е безмълвен реализатор на нарежданията, идващи от Брюксел или от Вашингтон. ", сподели Станислав Стоянов пред събралите се в залата гласоподаватели.

По думите му, с изключение на войната в Украйна, пред Екологичен потенциал стоят за решение и други значими проблеми, като зелената договорка, проблематичната и недомислена еврозона, икономическата криза, незаконната емиграция и други

Георги Джендов, който неотдавна се завърна да живее в България, откакто остави сполучливата си кариера в Германия, показа персоналния си опит от престоя си там.

Той описа от първо лице по какъв начин даже най-голямата стопанска система от страните в Евросъюза - немската, също понася негативи от еврото и по какъв начин огромна част от немците изпитват носталгия към националната си валута - немската марка.

" Животът на хората там е обзет от медиатори, което, макар, че се показва за „ облекчение ", на процедура ги слага според и надзор. Усещането за липса на независимост е навсякъде. ", разяснява Джендов.

Той показа персоналните си претекстове да зареже положителната кариера и да се прибере, дружно със брачната половинка и децата си. В България се занимава със земеделие и макар, че му е доста по-трудно, намира повече смисъл.

" Защото в нашето общество към момента сме запазили полезностите и морала, които, би трябвало да създадем всичко допустимо да съхраним и предадем на нашите деца. ", сподели Джендов.

Кандидатът за депутат и лидер на листата за Силистра Маргарита Генчева обърна внимание на това какъв брой е значимо да се гласоподава.

" Трябва да създадем всичко по силите си да убеждаваме нашите близки и познати да излязат и да гласоподават, тъй като единствено по този начин може да бъде преборен купеният и следеният избор, от който Силистра и региона страдат извънредно доста.

Социологическите организации ни отреждат второ място, само че то не е даденост. Напротив. Ние би трябвало да си го извоюваме и да го защитим, тъй като против нас е цялата следена от партиите на сглобката машина. Срещу нас са и партиите, които са основани, с цел да заблудят гласоподавателя, че са като " Възраждане ", основани за да подведат повече хора, да лишават от гласоподавателите на " Възраждане ", на които да предложат още от същото. На процедура тези партии са отровни гъби двойници, които обслужват статуквото..

В тази неравна борба, ние разчитаме единствено на хората, на нашите гласоподаватели и по тази причина държим извънредно доста на персоналния контакт с тях. Вярваме, че има задоволителна сериозна маса от осъзнати хора, които виждат какво се случва, правят оценка вярно и сериозно събитията и на 09.06. ще създадат верния избор. Ще гласоподават за българско държавно управление, а не за евроатлантическо. ", сподели Генчева. Кандидатите за народни представители и евродепутати обиколиха и централната част на града, като доста хора се стопираха да поговорят с тях.

" Възраждане " е с бюлетина №12

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР