Феновете на Coronation Street смятат, че човекът, който стои зад

...
Феновете на Coronation Street смятат, че човекът, който стои зад
Коментари Харесай

Феновете на ITV Coronation Street `разработват` провала за мъчителя на Аби след улика за татуировка

Феновете на Coronation Street считат, че индивидът, който стои зад подправените секс записи на Аби Франклин, ще се сблъска с техния провал доста скоро.

Аби беше ужасена тази седмица, защото се оказа, че секс запис от нейното минало, за който тя не си спомня, е бил споделен онлайн. Но тя скоро осъзна, че е била нагласена и индивидът, който смяташе, че стои зад това, не беше отговорен.

Не единствено това, само че имаше голям брой видеоклипове и бързо се оказа, че те са дълбоки подправени видеоклипове, манипулирани по този начин, че лицето на Аби да е сложено върху индивида в фрагментите. Разбирайки, че някой я е набелязал, Аби се зае да разбере кой го прави и за какво.

Но феновете считат, че виновникът може да разкрие самоличността си задоволително скоро с помощта на намек за татуировка. Изглежда имаше татуировка на змей на крайници на дамата в най-малко един от видеоклиповете.

Въпреки че е малко евентуално същинският провинен да е употребявал видеоклип на себе си, някои почитатели не могат да оказват помощ, само че спе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР